enda

Dennis Washington

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Shooter 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forvarsel 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dark blue 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Thirteen Days 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paulie 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dante's peak 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Høj skoleføring 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nettet 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Flygtningen 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvide mænd kan ikke dunke 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Saigon - et helvede for strømere 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
The dead 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Familiens ære 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.