enda

Denzel Washington

(1954 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Equalizer 2 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Roman J. Israel, Esq. 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Magnificent Seven 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Fences 2016 Instruktion U/Spillefilm
Chasing Trane: The John Coltrane Documentary 2016 John Coltrane U/Dokumentarfilm
The Equalizer 2014 Robert McCall U/Spillefilm
2 Guns 2013 Robert 'Bobby' Trench U/Spillefilm
Safe House 2012 Tobin Frost U/Spillefilm
Flight 2012 Whip Whitaker U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Frank Barnes U/Spillefilm
The Book of Eli 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Walter Garber U/Spillefilm
American Gangster 2008 Frank Lucas U/Spillefilm
Inside Man 2006 Detective Keith Frazier U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Doug Carlin U/Spillefilm
Man on fire 2004 John Creasy U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Ben Marco U/Spillefilm
Out of Time 2003 Matt Lee Whitlock U/Spillefilm
Antwone Fisher 2002 Instruktion U/Spillefilm
Training Day 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Titans 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Bone Collector 1999 Lincoln Rhyme U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Rubin 'Hurricane' Carter U/Spillefilm
Under angreb 1998 Anthony Hubbard U/Spillefilm
Fallen 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Oberstløjtnant Nathaniel Serling U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 Easy Rawlins U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Lt. commander Ron Hunter U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mo' Better Blues 1990 Bleek Gilliam U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Medvirkende U/Spillefilm
En mand jages 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Et råb om frihed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.