enda

Disa Persson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Grisen 2008 Kostumer DK/Kort fiktion
Far til fire - på hjemmebane 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Remix 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Kostumer, Kostumier DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Strings 2004 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.