enda

Ditte Brink

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En lille film om nisser 2009 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Storyboard-assistent DK/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Assistent DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Assistent DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Farvelægger DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Trylle og tøjdyrene 1 - Den gyldne ring 1985 Animation DK/Kort fiktion
Samson og Sally 1984 Tegner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.