enda

Ditte Christiansen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 2 2013 Produktionsleder Tv-serie
Album 2008 Co-producer Tv-serie
Forestillinger 2007 Co-producent Tv-serie
Adams æbler 2005 Konsulent DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Kikser 2000 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Manden med tubaen 1999 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Nonnebørn 1997 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Produktionsleder Tv-serie
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.