enda

Ditte Ylva Olsen

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Lise Henriksen Tv-serie
Lux Aeterna 2018 Helene DK/Kort fiktion
Dicte 3 2016 Linda Bendtsen Tv-serie
Dicte 2 2014 Linda Bendtsen Tv-serie
Dicte 1 2013 Linda Tv-serie
Winter 2008 Moderen DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.