enda

Don Murphy

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Transformers: Age of Extinction 2014 Producer U/Spillefilm
Real steel 2011 Producer U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Producer U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Producer U/Spillefilm
Transformers 2007 Produktion U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Producer U/Spillefilm
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Produktion U/Spillefilm
From Hell 2001 Produktion U/Spillefilm
Bully 2001 Producer U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.