enda

Donald Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Bestyrelsesmedlem Tv-serie
Kæledyrenes hemmelige liv 2016 Ozone U/Spillefilm
Juleønsket 2015 Uriel Tv-serie
Monsters University 2013 Mike U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Marco U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Peter Plys U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Napoleon U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Niels Spidsballe U/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Munk U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Serge U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Preston U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Brains U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Bettemus U/Spillefilm
Strings 2004 Man at statue DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Katten 2003 Quinn U/Spillefilm
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Rat U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Hanif Tv-serie
Bente - en barrierekvinde 2001 Eddie Tv-serie
Monsters, Inc. 2001 Mike U/Spillefilm
Magnus og Myggen 2001 Ricky Rotte/Melvin And Tv-serie
102 dalmatinere 2000 Waddlesworth U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Dean McCoppin U/Spillefilm
Abernes ø 1999 Stemme U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Øksenæb U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Herkules 1997 Pine U/Spillefilm
Toy story 1995 Wounded soldier [såret soldat] U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Banzai U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Hund i fængslet (1997-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.