enda

Donald Petrie

(1920 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Just My Luck 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Instruktion U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Instruktion U/Spillefilm
My Favorite Martian 1999 Instruktion
Halløj på Wall Street 1996 Instruktion U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Instruktion U/Spillefilm
Gnavne gamle mænd 1993 Instruktion U/Spillefilm
Kærester 1988 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.