enda

Dorte Højsted

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er William 2017 Lise DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Jakobs mor DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Lasses plejemor DK/Spillefilm
På flugt 2008 Skolelærer DK/Kort fiktion
Motormagasinet 2004 Ilse von Tannhäuser Tv-serie
TAXA 1997 Jytte Tv-serie
Nana 1988 Bente Rasmussen Tv-serie
Himmel og helvede 1988 Anita DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Medvirkende Tv-serie
Tonny Toupé show 1985 Henriette Hermansen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.