enda

Dorte Rømer

(1968 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Escaping the Dead 2017 Nyhedsoplæser DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
QEDA 2017 Statistkoordinator, Statistcasting DK/Spillefilm
Høsten 2015 Radiovært DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Statist assistent DK/Spillefilm
Sølvtråd 2013 Helles mor DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Pædagog 3 DK/Spillefilm
Drømme om djævelen 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Thomas' mor DK/Kort fiktion
Trækfugle 2001 Opknappet plejer DK/Kort fiktion
No man's land 2000 Agatha Davidson DK/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Martha May Whovier U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.