enda
Person

Dorte Rømer

(1968 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Ridder Lykke 2024 Medvirkende DK/Kort fiktion
Escaping the Dead 2017 Nyhedsoplæser DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
QEDA 2017 Statistkoordinator, Statistcasting DK/Spillefilm
Høsten 2015 Radiovært DK/Kort fiktion
Comeback 2015 Statist assistent DK/Spillefilm
Sølvtråd 2013 Helles mor DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Pædagog 3 DK/Spillefilm
Drømme om djævelen 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Thomas'' mor DK/Kort fiktion
Trækfugle 2001 Opknappet plejer DK/Kort fiktion
No man''s land 2000 Agatha Davidson DK/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Martha May Whovier U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Sygeplejerske DK/Spillefilm