enda

Dorte Warnøe Høgh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Manuskript Tv-serie
Dicte 2 2014 Manuskript Tv-serie
Dicte 1 2013 Manuskript Tv-serie
Kvinden der drømte om en mand 2010 Manus DK/Spillefilm
Grisen 2008 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Manus Tv-serie
Drabet 2005 Manus DK/Spillefilm
Arven 2003 Manus DK/Spillefilm
Herretoilettet 2001 Manuskript DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Manuskonsulent Tv-serie

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Juryens Pris For Bedste manuskript 2003 San Sebastian International Film Festival 2003 Arven
Nomineret som bedste kortfilm 2009 Los Angeles, Oscar Nomination Screening 2009 Grisen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 2010-11-11 Grisen
Reykjavik Film Festival 2010-10-30 Grisen
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Grisen
Warsaw International Film Festival 2009-10-10 Grisen
Guanajuato International Film Festival 2009-07-24 Grisen
Los Angeles, Oscar Nomination Screening 2008-12-12 Grisen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.