enda

Doug Claybourne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Zorro - den maskerede hævner 1998 Producer U/Spillefilm
I gravens dybe stille ro 1987 Producer U/Spillefilm
Blue City 1985 Instruktørassistent U/Spillefilm
Den sorte hingst vender tilbage 1983 Produktion, Instruktørassistent U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Producer U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.