enda

Dronning Margrethe II

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Yderst hemmeligt 2018 Medvirkende Spil
De vilde svaner 2009 Manus, Scenograf, Kostumedesigner DK/Spillefilm
Snedronningen 2000 Manus, Fortæller DK/Kort fiktion
Denmark - A Loving Embrace 1973 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Med Tronfølgeren i Latin-Amerika 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
I anledning af... 1960 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dronning Margrethe II som ung 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Begivenheder 1955 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Bogense Lokalhistoriske Arkiv 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Landsstævnet i Odense 1954 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Sommerdage paa Graasten Slot 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian d. X's 70 Aars Fødselsdag 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Amalienborg 1940 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.