enda

Dronning Margrethe II

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Yderst hemmeligt 2018 Medvirkende Spil
De vilde svaner 2009 Manus, Scenograf, Kostumedesigner DK/Spillefilm
Snedronningen 2000 Manus, Fortæller DK/Kort fiktion
Nuuk 250 år 1979 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dronning Margrethe i Marmorilik 1975 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Denmark - A Loving Embrace 1973 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tronfølgeren i Umanak 1970 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Canadarejsen 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsessen rejser 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes bryllup 1967 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Med Tronfølgeren i Latin-Amerika 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tronfølgerens forlovelse 1966 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Med Tronfølgeren i Østen 1963 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
I anledning af... 1960 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes 18 års fødselsdag 1958 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks konge 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dronning Margrethe II som ung 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Begivenheder 1955 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Bogense Lokalhistoriske Arkiv 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Landsstævnet i Odense 1954 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 133 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 155 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Sommerdage paa Graasten Slot 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongefilmen Frederik IX 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian d. X's 70 Aars Fødselsdag 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Amalienborg 1940 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.