enda

Drude Mangaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello (oversigt) 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Karakterdesign, Colorstyler Tv-serie
Vitello 2018 Karakterdesign, Colorstyler DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2018 Farvelægningskonsulent Tv-serie
Vitello graver et hul 2016 Farvelægningskonsulent DK/Kort fiktion
Borislav 2014 Animationsassistent DK/Kort fiktion
The Stitch 2013 Karakterdesign, Animator DK/Dokumentarfilm
Væsen 2012 Produktionsleder, Karakterdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.