enda

Dya Josefine Hauch

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fantasten 2017 Bitten DK/Spillefilm
Underverden 2017 Gudrun DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Medvirkende Tv-serie
Bedrag 1 2016 Læge Tv-serie
Lang historie kort 2015 Bolette DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Susan DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Forælder Tv-serie
Klassefesten 2011 Fertilitetsreceptionist DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Susan DK/Spillefilm
Klovn 2005 Susan Tv-serie
Zafir 2003 Kirsten DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.