enda

Ebbe Nyvold

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fedt 2006 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Svineriget 2004 Manuskript DK/Dokumentarfilm
Biker week 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Tænk at få brusebad 1985 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Drengen der forsvandt 1984 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Genbrug 1979 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Em Nemer 1979 Klip DK/Dokumentarfilm
Johnny Larsen 1979 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Den industrialiserede gris 1978 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kloden rokker 1978 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Byen Forsvinder 1972 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.