enda

Ebbe Raun

(1932 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Niels Steensens liv og død 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ekko af et skud 1970 Lyd DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Lyd DK/Spillefilm
Se frem til en tryg tid 1965 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Vi voksne 1963 Lyd DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.