enda

Ebbe Trenskow

(1937 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Bonde på hestevogn DK/Spillefilm
Ved daggry 2011 Holger DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Legetøjsingeniør DK/Spillefilm
Vildspor 1996 Børge Tv-serie
De nøgne træer 1991 Tysk borgermand DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Anker Lund Tv-serie
Peter von Scholten 1987 Bogholder DK/Spillefilm
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Mortensen Tv-film
Rejseholdet 1983 Christian Weller Tv-serie
Hvem har bolden 1978 Medvirkende Tv-film
Skorpionen 1976 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.