enda

Eberhard Junkersdorf

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jester Till 2003 Instruktion
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Producer DK/Spillefilm
Løftet 1994 Producer U/Spillefilm
Homo Faber 1991 Producer U/Spillefilm
Rosa Luxemburg 1986 Produktion U/Spillefilm
Stammheim 1985 Producer U/Spillefilm
Kvindegalskab 1982 Produktion
De tyske søstre 1981 Producer U/Spillefilm
Søstrene - eller lykkens balance 1979 Produktion U/Spillefilm
Kniven i hovedet 1978 Produktion U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Produktion U/Dokumentarfilm
Kurs mod frihed 1976 Produktion U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.