enda

Edgar Wright

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Last Night In Soho 2021 Instruktion, Manuskriptforfatter U/Spillefilm
Baby Driver 2017 Instruktion U/Spillefilm
The World's End 2013 Instruktion
The World's End 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Manus U/Spillefilm
Scott Pilgrim mod verden 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Hot fuzz 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Shaun of the Dead 2004 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.