enda

Edith Nisted Nielsen

(1919 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Amour 1970 Klip DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Klip DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Klip DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Klip DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Klip DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Klip DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Klip DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Klip DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Klip DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Klip DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Klip DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Klip DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Klip DK/Spillefilm
Sommerkrig 1965 Klip DK/Kort fiktion
Måske i morgen 1964 Klip DK/Spillefilm
To 1964 Klip DK/Spillefilm
Kongebryllup i Athen 1964 Klip DK/Dokumentarfilm
Det stod i avisen 1962 Scripter DK/Spillefilm
Peters baby 1961 Klip DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Klip DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Klip U/Spillefilm
Baronessen fra benzintanken 1960 Klip DK/Spillefilm
Kvindelist og kærlighed 1960 Klip DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Klip DK/Spillefilm
Charles tante 1959 Klip DK/Spillefilm
Onkel Bill fra New York 1959 Klip DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Klip DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Klip DK/Spillefilm
Lyssky transport gennem Danmark 1958 Klip DK/Spillefilm
Styrmand Karlsen 1958 Klip DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Klip DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Klip DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Klip DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Klip DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Klip DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.