enda
Person

Egil Dennerline

(1974 – )

Producer. Født 3/3 1974. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2010 med afgangsfilmen ''Et hus af glas''. Har siden produceret en række kortfilm samt spillefilmen ''Volcano'' (2012) og tv-serien ''Vilde venner'' (2013-2015). ''Landet af glas'' (2018) er Dennerlines anden spillefilm som producer.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Landet af glas 2018 Turist, Producer, Manusassistance DK/Spillefilm
Vilde venner 2013 Producer Tv-serie
Volcano 2012 Producer U/Spillefilm
Searching for Bill 2012 Supplerende manuskript DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Et hus af glas 2010 Manus, Producent DK/Kort fiktion
Dagen efter 2009 Producer DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Producerassistent Tv-serie
Snooze 2008 Producer DK/Kort fiktion