enda

Egil Dennerline

(1974 – )

Producer. Født 3/3 1974. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2010 med afgangsfilmen 'Et hus af glas'. Har siden produceret en række kortfilm samt spillefilmen 'Volcano' (2012) og tv-serien 'Vilde venner' (2013-2015). 'Landet af glas' (2018) er Dennerlines anden spillefilm som producer.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 Turist, Producer, Manusassistance DK/Spillefilm
Vilde venner 2013 Producer Tv-serie
Volcano 2012 Producer U/Spillefilm
Searching For Bill 2012 Supplerende manuskript DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Et hus af glas 2010 Manus, Producent DK/Kort fiktion
Dagen efter 2009 Producer DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Producerassistent Tv-serie
Snooze 2008 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.