enda

Eigil Bryld

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Not Fade Away 2012 Foto U/Spillefilm
In Bruges 2008 Foto U/Spillefilm
Becoming Jane 2007 Foto U/Spillefilm
Kort film om tro 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
The king 2005 Foto U/Spillefilm
Les amours perdus 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Springet 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 A-fotograf DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Foto DK/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Før stormen 2000 Foto U/Spillefilm
Ved verdens ende 2000 Foto DK/Kort fiktion
Besat 1999 Foto DK/Spillefilm
The Warhol nation 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
De trofaste døde 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Den attende 1996 Foto DK/Spillefilm
Sandhedens time 1995 Foto DK/Kort fiktion
Blood trance 1995 Foto DK/Eksperimentalfilm
Klondike 1994 Foto DK/Kort fiktion
Et lysglimt i mørket 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.