enda

Einar Dalsby

(1897 - 1946)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Billet Mrk. 1946 Fabrikant Tharlow DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Pensionær DK/Spillefilm
De tre Skolekammerater 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Herredsfogeden DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Kristensen Larsen, sognerådsmedlem DK/Spillefilm
Den ny Husassistent 1933 K. A. Klemmensen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.