enda

Einar Egeland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
deUsynlige 2008 Klip U/Spillefilm
Varg Veum - Kvinden i køleskabet 2007 Klip U/Spillefilm
Bázo 2005 Klip U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Klip U/Spillefilm
Olsen-bandens siste stikk 1999 Klip U/Spillefilm
Mendel 1997 Klip U/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Klip U/Spillefilm
Sebastian 1995 Klip U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Klip U/Spillefilm
Smykketyven 1990 Klip U/Spillefilm
En håndfuld tid 1989 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.