enda

Elias Munk

(1992 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ingen siger farvel, men alle forsvinder 2019 Mikkel DK/Kort fiktion
Maja 2018 Medvirkende DK/Kort fiktion
Prøven 2018 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hånd i hånd 2018 Bartender Tv-serie
When We Meet Again 2017 Mads DK/Kort fiktion
Når solen skinner 2016 Sofus DK/Spillefilm
Stronger 2016 Jonas Hansen DK/Kort fiktion
The Radio Singer 2016 Mark DK/Kort fiktion
Vindmøllernes sus 2016 Kenni DK/Spillefilm
Lulus første gang 2016 Sebastian DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Spielberg DK/Kort fiktion
Sommeren '92 2015 Troels Rasmussen DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 Kæresten DK/Kort fiktion
For min brors skyld 2014 Aske DK/Spillefilm
Når solen skinner 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.