enda

Elith Reumert

(1855 – 1934)

Skuespiller og forfatter. Gift med ballerina Athalia Flammé og far til den store danske karakterskuespiller Poul Reumert (1883-1968).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nøddebo Præstegaard 1934 Musik DK/Spillefilm
Grænsefolket 1927 Steffen Steffensen, ejer af Enggaarden DK/Spillefilm
Paa Slaget 12 1923 Grev Braa DK/Spillefilm
Lille Klaus og store Klaus 1913 Instruktion DK/Spillefilm
En Mesalliance 1912 Grev Thomas Mersey DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.