enda

Ellen Birgitte Riis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Co-producer Tv-serie
Svindlerne 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Riders 2015 Co-producer DK/Kort fiktion
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Co-producer DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Co-producer Tv-serie
Dicte 1 2013 Co-producer Tv-serie
Den forunderlige kvanteverden 2013 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Drømmen om Maremma 2013 Associate producer U/Dokumentarfilm
The Stitch 2013 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Walk With Me 2013 Producer U/Kort fiktion
Seven minutes in the Warsaw ghetto 2012 Producer DK/Kort fiktion
Moving On 2011 Produktion DK/Kort fiktion
The great mistake 2011 Producer DK/Kort fiktion
Upstairs 2011 Producer DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Producer DK/Kort fiktion
Donorbarn 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
En gryde til min kone - Designeren Jens Quistgaard 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
501 2009 Producer DK/Kort fiktion
Den italienske læge 2007 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
Væk fra Spjald 2007 Producer DK/Kort fiktion
Koma 2006 Produktion, Producer DK/Kort fiktion
Tavi - ånden der steg op fra havet 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Mit liv som Bent 2001 Producer Tv-serie
Darkness Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
The Canal+ Prize 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Væk fra Spjald
Grand Prix 2012 Odense Internationale Film Festival 2012 Hund i himlen
Special Mention 2012 Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2012 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 Iqbal & den hemmelige opskrift
Giffoni Film Festival 2016-07-15 Iqbal & den hemmelige opskrift
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2016-05-25 Iqbal & den hemmelige opskrift
Kristiansand International Children's Film Festival 2016-04-19 Iqbal & den hemmelige opskrift
Malmö, BUFF 2016-03-14 Iqbal & den hemmelige opskrift
Thessaloniki International Film Festival 2013-11-01 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2013-09-19 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Dokufest Prizren 2013-08-17 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Stuttgart International Animation Film Festival 2013-04-23 Hund i himlen
Malmö, BUFF 2013-03-11 Hund i himlen
Guadalajara Film Festival 2013-03-01 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Dubai International Film Festival 2012-12-09 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2012-12-02 Hund i himlen
Valladolid International Film Festival 2012-10-20 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Oulu Nordisk Panorama 2012-09-21 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Telluride Film Festival 2012-08-31 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Odense Internationale Film Festival 2012-08-20 Hund i himlen
Giffoni Film Festival 2012-07-14 Hund i himlen
Edinburgh International Film Festival 2012-06-20 Hund i himlen
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2012-06-04 Seven minutes in the Warsaw ghetto
Aarhus, Nordisk Panorama 2011-09-23 The great mistake
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Væk fra Spjald
Malmö Nordisk Panorama 2008-09-26 Væk fra Spjald
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.