enda

Ellen Ferslev

(1886 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En tro og villig Pige 1917 Frøken Nokkemann DK/Kort fiktion
En ensom Kvinde 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Flyttedags-Kvaler 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ned med Vaabnene! 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Godsforvalteren 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Det svage Punkt 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Detektivens Barnepige 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægteskab og Pigesjov 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hægt mig i Ryggen 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tugthusfange No. 97 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den mystiske Fremmede 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Stop Tyven 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Blodhævnen 1913 Pige hos Fritz Lorien DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.