enda

Ellen Holm

(1894 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helvedesmaskinen 1914 Clara, politimesterens datter DK/Kort fiktion
Inderpigen 1914 Inderpigen Zalmi DK/Spillefilm
Gyldne Lænker 1914 Stand-in for Gerda Christophersen DK/Spillefilm
Den sorte Drøm 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Under Vesterbros Glødelamper 1911 Varieté-gæst DK/Kort fiktion
Slavehandlernes Flugt 1910 Ung pige DK/Spillefilm
Pag. 25-26 Medvirkende DK/Spillefilm

Som Ellen Gottschalch

Title År Funktion Category
Halli hallo 1978 Ofelia Tv-film
Else Kant 1978 Medvirkende Tv-serie
Svinedrengen 1974 Medvirkende DK/Kort fiktion
Farvel Thomas 1968 Moderen Tv-film
Vend dig ikke om 1964 Medvirkende Tv-film
Tine 1964 Tines mor DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Lydia Wiljengren DK/Spillefilm
Judith 1962 Medvirkende Tv-film
Løgn og løvebrøl 1961 Camilla Hansen, Jens' kone, Lucillas mor DK/Spillefilm
Du skønne ungdom 1960 Medvirkende Tv-film
Den skønne ungdom 1959 Medvirkende Tv-film
3 må man være 1959 Frk. Willumsen DK/Spillefilm
Tornerose 1959 Flora U/Spillefilm
Aprilsnarrene 1958 Medvirkende Tv-film
Forretning er forretning 1958 Medvirkende Tv-film
Sparekassen 1957 Medvirkende Tv-film
Englen i sort 1957 Fru Hennesen, Brants husbestyrerinde DK/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Dagmar Anastasia, fh. provinsskuespiller DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1955 Medvirkende Tv-film
Den lille butik 1954 Medvirkende Tv-film
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Martha Christophersen, portnerske DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Baronesse Hermina von Ehrenburg DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Marie, enke på "Strandgården" DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Fru Maria Schmidt DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Madsine, tjenestepige DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Tante Rosa DK/Spillefilm
Bag de røde porte 1951 Florentine Wilmer, Wilmers søster DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Tante Rose DK/Spillefilm
Susanne 1950 Andrea, Alberts kone DK/Spillefilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hvor er Far? 1948 Ingeborg, Henriettes søster DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Maja, Oscars Kone DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Marie Jantzen, Indehaverske af Strygeri DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Anna Hansen DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Adelaide, Pipers hustru DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Karen, professorens husbestyrerinde DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Madam Bjerre DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Henriette Frisch, Weyses kusine DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Fru Brasen DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Lene, opvartningspige DK/Spillefilm
Sommerspøg og Rævestreger 1923 Maren DK/Spillefilm
Madsalune 1923 Anna Karner, Halbergs datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.