enda

Els Vandevorst

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manderlay 2005 Co-producer DK/Spillefilm
South 2004 Producer U/Spillefilm
Fjernt bag Månen 2003 Producer (Holland) U/Spillefilm
Dogville 2003 Co-producer DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Co-producer DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Associate producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.