enda

Else Hennings

(1913 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forræderne 1983 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Attentat 1980 Makeup DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Makeup DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Makeup DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Makeup DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Makeup DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Makeup DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Makeup DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Makeup DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Makeup DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Makeup DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Makeup DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Makeup DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Makeup DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Makeup DK/Spillefilm
Nøglehullet 1974 Makeup DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Makeup DK/Spillefilm
Christa 1971 Makeup U/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Makeup DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Makeup DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Makeup DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Makeup DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Makeup DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Makeup DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Makeup DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Makeup DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Makeup DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Makeup DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Makeup DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Makeup DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Makeup DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Makeup DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Makeup DK/Spillefilm
Mallorcas søde liv 1965 Makeup DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Makeup DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Makeup DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende, Makeup DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Makeup DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Makeup DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Makeup DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Makeup DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Makeup DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Makeup DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Makeup DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Makeup DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Makeup DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Makeup DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Makeup DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Makeup DK/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.