enda

Emil Falke

(1988 – )

Født 17/01 1988. Opvokset i Hvidovre. Har gået på Den Europæiske Filmhøjskole 08/09 og derefter studeret film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Medstifter af filmkollektivet "Ej Harald". Modtager af Nordisk Film Fond Legat 2009.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Natasja Jensen 2014 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Happy New Years 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.