enda

Emil Heinsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lang historie kort 2015 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 C-fotograf, Video-assistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Fotografassistent DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 DIT DK/Spillefilm
ID:A 2011 Location scout, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Loader DK/Kort fiktion
Eksperimentet 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.