enda

Emil Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kemohjerne 2019 Produktionschef Tv-serie
Aurum 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Næste skridt 2007 Lyd DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Fotografassistent DK/Spillefilm
Canoe 2007 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Terapi 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 B-fotograf, Lyd DK/Kort fiktion
Snuppet 2006 Lyd DK/Spillefilm
Forsvunden 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Vredens vægt 2006 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Focus puller DK/Kort fiktion
I hendes hænder 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Drengen og træet 2005 Lyd DK/Kort fiktion
The Game - kunsten at score B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.