enda

Emil Næsby Hansen

Instruktør. Født 1986. Instruerede kortfilmene 'Godstog' og 'Guf', før han startede på filmuddannelsen Super16, hvorfra han tog afgang i 2014. Hans førsteårsfilm, 'Thy som tilstand', blev nomineret til en Ekko Shortlist Award for bedste dokumentar.

Dokumentarfilmen 'Skjold og Isabel' (2018) er Næsby Hansens første lange dokumentarfilm. Filmen havde premiere på CPH:DOX og er udtaget til IDFA 2018.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skjold & Isabel - Webserie 2018 Instruktion Dokumentarserie
Skjold & Isabel 2018 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Under broer 2014 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Drengeliv 2013 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Guf 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Thy som tilstand 2012 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
ZagrebDox 2019-02-24 Skjold & Isabel - Webserie
Amsterdam, IDFA 2018-11-14 Skjold & Isabel - Webserie
CPH:DOX 2018-03-15 Skjold & Isabel - Webserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.