enda

Emilie Brandt

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pagten 2009 Line producer Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Location scout, Producerassistent DK/Spillefilm
Solo 2007 Line producer DK/Dokumentarfilm
Under bæltestedet 2006 Producer DK/Kort fiktion
Min mors kærlighed 2005 Producer DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Vaskekone, Produktion DK/Kort fiktion
Den gode søn 2001 Producer DK/Kort fiktion
Jolly Roger 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Casting, Instruktørassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Honorable Mention 2003 Malmö Nordisk Panorama 2003 Mellem os
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.