enda

Emilie Werner Semmelroth

(1995 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fires vilde ferie 2015 Søs DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Rie DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Søs DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Dicte, 16 år Tv-serie
Bora Bora 2011 Løber DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Smukke Sally DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.