enda

Emily Blunt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mary Poppins vender tilbage 2018 Medvirkende U/Spillefilm
My Little Pony: Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
Kvinden i toget 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Sicario 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Into the Woods 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Edge of Tomorrow 2014 Rita U/Spillefilm
Laksefiskeri i Yemen 2012 Harriet U/Spillefilm
Arthur Newman 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Looper 2012 Sara U/Spillefilm
Your sister's sister 2011 Iris U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Juliet (org. version) U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 Elise Sellas U/Spillefilm
The wolfman 2010 Gwen Conliffe U/Spillefilm
Gulliver's travels 2010 Princess Mary U/Spillefilm
The Young Victoria 2009 Young Victoria U/Spillefilm
Sunshine cleaning 2009 Norah Lorkowski U/Spillefilm
My summer of love 2004 Tamsin U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.