enda

A Quiet Place Part II

John Krasinski, USA, 2020

97 min.

De har lige taget hendes mand, Lee. Deres sikre sted er blevet ødelagt. Evelyn står alene med en nyfødt baby og to unge teenagere. De står i en farlig og fjendtlig verden, hvor den mindste lyd kan påkalde de monstre, der dræbte Lee. De monstre, der har udryddet hele Jordens menneskelige befolkning. Eller … tæt på. For de har altid vidst, at der var andre overlevere. I horisonten har de set lys fra bål. Nu har de ikke andet valg end at give sig ud i den fjendtlige verden og – stadig uden at lave den mindste støj – opsøge disse overlevere for måske at finde et sted, hvor de kan overleve og trives. I stilhed.
John Krasinski fortsætter fortællingen om Abbott-familien i den postapokalyptiske verden i ”A Quiet Place 2” sekunder efter den første film sluttede. I øvrigt med hans egen død i rollen som Lee. Nu fortsætter historien i fuld fart. Emily Blunt er tilbage i rollen som den – nu – enlige mor Evelyn, mens Millicent Simmonds og Noah Jupe er tilbage som Regan og Marcus. Foruden monstrene kommer de til at møde Cillian Murphy og Djimon Hounsou på deres farefulde færd.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel A Quiet Place Part II
Dansk titel A Quiet Place Part II
Instruktør John Krasinski
Produktionsland USA
Produktionsselskab Paramount Pictures
Dansk distribution United International Pictures
Dansk biografpremiere 03.09.2020
Aldersgrænse Tilladt for børn over 15 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Paramount Pictures
Dansk distribution United International Pictures

Instruktion

Instruktion John Krasinski

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.