enda

John Krasinski

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Quiet Place Part II 2020 Instruktion
A Quiet Place 2018 Instruktion U/Spillefilm
13 Hours 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Hollars 2016 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Den lille pige og profeten 2014 Stemme U/Spillefilm
Promised Land 2012 Manus, Producer U/Spillefilm
Skal, skal ikke? 2011 Ethan U/Spillefilm
Away We Go 2009 Burt Farlander U/Spillefilm
The Hollars Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.