enda

Paramount Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Instant Family 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crawl 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Overlord 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Downsizing 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Udslettelsen 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Quiet Place 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transformers: The Last Knight 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghost in the Shell 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Baywatch 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
xXx: Return of Xander Cage 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
En ubekvem sandhed 2 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Daddy's Home 2 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mother! 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Allied 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack Reacher: Never Go Back 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible - Rogue Nation 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminator Genisys 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Daddy's Home 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Svampebob: En rigtig landkrabbe 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Noa 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transformers: Age of Extinction 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hercules 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Gambler 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beef (Tv-Series) 2014 Produktionsselskab
G.I. Joe - Gengældelsen 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek Into Darkness 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hansel And Gretel: Witch Hunters 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paranormal Activity: The Marked Ones 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar: Operation: Antarktis 2012 Produktionsselskab
Jack Reacher 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shreklig skræmt: Spøgelseshistorier 2011 Produktionsselskab
Thor 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Super 8 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Footloose 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mean Girls 2 2010 Produktionsselskab
Kung Fu Panda: Pos Winter Wonderland 2010 Produktionsselskab
Paranormal Activity 2 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Imagine that 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dance flick 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Penguins Of Madagascar Season 1 2008 Produktionsselskab
Shooter 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dishonored 2006 Produktionsselskab
Den blonde venus 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Song of Songs 2006 Produktionsselskab
Save The Last Dance 2 2006 Produktionsselskab
Dreamgirls 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The longest yard 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Four Brothers 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bad news bears 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brokeback Mountain 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Team America - World Police 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The fighting temptations 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Prince & Me 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Without a Paddle 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Collateral 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alfie 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mean Girls 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Against the ropes 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grisen, der fik lov at leve II: Willys store eventyr 2003 Produktionsselskab
The Core 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dickie Roberts - tidligere barnestjerne 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
School of Rock 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paycheck 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beyond Borders 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Timeline 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
En vild familie 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jackass the Movie 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Hours 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
K-19 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
We Were Soldiers 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crossroads 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Four Feathers 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zoolander 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rat Race 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tomb Raider 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Domestic Disturbance 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rhythm On The River 2000 Produktionsselskab
Rhythm On The Range 2000 Produktionsselskab
Marx Brother - Fulde af fup 2000 Produktionsselskab
Marx Brother - Hotel kokosnød 2000 Produktionsselskab
Shaft 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
What Women Want 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
South Park: Større, længere & ucensureret 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mord pr. efterkrav 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spillets regler 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem støver af nu? 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rollinger 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Civil Action 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sliding doors 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Titanic 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
In & out 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Private Parts 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star trek: first contact 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ekskonernes klub 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Clueless 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sabrina 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem er fuldkommen? 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek Generations 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drop Zone 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødens karteller 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mellem to kvinder 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Thing Called Love 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sliver 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi lever 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boomerang 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
K2 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tales from the Darkside: The Movie 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Far på færde 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Første mandag i oktober 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højt at flyve 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Er du med på et bræk 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flugten fra Alcatraz 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grease 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen, der vidste for meget! 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Med rebet om halsen 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Med på en lytter 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Child's Play 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hannie Caulder 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Romeo og Julie 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Becket 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden, der skød Liberty Valance 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
That Kind of Woman 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Funny Face - forelsket i Paris 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi ta'r til Hollywood 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Desperate timer 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
White Christmas 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sabrina 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Houdini - manden uden nerver 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Come Back, Little Sheba 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Detective Story 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forsidesensationen 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sunset Boulevard 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
En værre bangebuks 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arvingen 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Foreign affair 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gyldne øreringe 1947 Produktionsselskab
The Virginian 1946 Produktionsselskab
The Lost Weekend 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinden uden samvittighed 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Major and the Minor 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Desire 1941 Produktionsselskab
Havets beherskere 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sig det på fransk 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Djævlen er en kvinde 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den røde kejserinde 1934 Produktionsselskab
Cleopatra 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
En tosset diktator 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Korsets tegn 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tillie and Gus 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halløj på universitetet 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
If I Had a Million 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Variété 1925 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.