enda

Emma Sehested Høeg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ternet Ninja 2018 Jessica DK/Spillefilm
Brakland 2018 Anne DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Ballon 2016 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Anna DK/Kort fiktion
Bedrag 2 2016 Elise Tv-serie
Anton90 2015 Katarina Tv-serie
Miraklet 2014 Ung Johanna DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Pigen i skoven DK/Spillefilm
Grusomme mig 2 2013 Margo U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Ella Tv-serie
ParaNorman 2012 Courtney U/Spillefilm
Magi i luften 2011 Lina DK/Spillefilm
Rango 2011 Priscilla U/Spillefilm
Legenden om Enyo 2010 Agaya Tv-serie
Coraline 2009 Coraline U/Spillefilm
Den du frygter 2008 Selma DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Julie DK/Spillefilm
Danni 2007 Danni Tv-serie
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Julie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.