enda

Erik Gandini

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tømmerflåden 2018 Producer U/Dokumentarfilm
The swedish Theory of Love 2015 Instruktion, Manuskript, Producer U/Dokumentarfilm
The Swedish Theory of Love 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Videocracy 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
G.I.T.M.O 2006 Instruktion, Manus, Stills DK/Dokumentarfilm
Gitmo 2005 Instruktion
Surplus 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.