enda

Erik Holberg

(1881 – 1937)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prinsens Kærlighed 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
En Skuespillers Kærlighed 1920 Teaterdirektør DK/Spillefilm
Livets Omskiftelser 1919 Jack, Helwegs søn DK/Spillefilm
Hendes Helt 1919 Godsejer Vang, Knuds onkel DK/Spillefilm
Kærlighed overvinder Alt 1919 Einar Randell, direktør for operaen DK/Spillefilm
Hvorledes jeg kom til Filmen 1919 Kent, Gaetanos sekretær og ven DK/Spillefilm
Konkurrencen 1919 Erik Palmer, fuldmægtig i ministeriet DK/Spillefilm
Blomsterpigens Hævn 1918 Godsejer Birger, Kurts far DK/Spillefilm
Luksuschaufføren 1918 Doktor Graham, Alex' ven DK/Spillefilm
En Lykkeper 1918 Gustav Binger DK/Spillefilm
Lykketyven 1918 Will Baggins DK/Spillefilm
Tidens barn 1918 Elliot Clyne, ingeniør DK/Spillefilm
Lykken 1918 Krause, fabriksejer DK/Spillefilm
Pigen fra Klubben 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Midnatssjælen 1917 Franz Marlow, godsejer DK/Spillefilm
Nattens Mysterium 1917 Lord Welby DK/Spillefilm
Nattevandreren 1917 Benny Williams DK/Spillefilm
Naar Hjertet sælges 1917 Richard, finansministerens søn DK/Spillefilm
Fange Nr. 113 1917 Direktør von Holme DK/Spillefilm
Pjerrot 1917 Garoche, direktør DK/Spillefilm
Favoriten 1917 Baron Vaincourt DK/Spillefilm
Hittebarnet 1917 Frank Davies DK/Spillefilm
Den mystiske Selskabsdame 1917 Ingeniør von Rosen DK/Spillefilm
Klovnen 1917 Impressarionen Mr. Wilson DK/Spillefilm
Vestens Børn 1917 Mr. Murphy, naturforsker DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Letsindighedens Løn 1916 Hofjægermester Sparre DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre III 1916 Gaber, direktør for "Vulkan" DK/Spillefilm
Grubeejerens Død 1916 Ingeniør Rung DK/Spillefilm
Stakkels Meta 1916 Max, Moritz' søn af 1. ægteskab DK/Spillefilm
Manden uden Fremtid 1916 Advokat DK/Spillefilm
Blandt Samfundets Fjender 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvo, som elsker sin Fader 1916 Fyrsten DK/Spillefilm
Vaadeskudet 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Sønnen 1916 Bankdirektør Mørch DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre IV 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Pro Patria 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Verdens Undergang 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
En Død i Skønhed 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Mit Fædreland, min Kærlighed 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Naar Hævngløden slukkes 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Stribolt paa Kærlighedsstien 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
For Lykke og Ære 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Den gæve Ridder 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Penge 1915 Sabatini DK/Spillefilm
I Stjernerne staar det skrevet 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Den nye Huslærer 1914 Hr. Severinsen, huslærer DK/Kort fiktion
Et Læreaar 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Arbejdet adler 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.