enda

Erik Poppe

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Utøya 22. juli 2018 Instruktion U/Spillefilm
Kongens valg 2016 Instruktion U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Executive producer U/Spillefilm
A Thousand Times Good Night 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Instruktion U/Spillefilm
De usynlige børn 2005 Instruktion U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Instruktion U/Spillefilm
Schpaaa 1998 Instruktion U/Spillefilm
Æg 1995 Foto U/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.