enda

Erik Schiødt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Sminkør Tv-serie
Rytteriet II 2013 Sminkør Tv-serie
Oldboys 2009 Makeup DK/Spillefilm
Kongeriget 1998 Makeup Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Sirup 1990 Makeup DK/Spillefilm
17 op 1989 Makeup DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Makeup DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Makeup DK/Spillefilm
Sort mandag 1984 Makeup DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.