enda

Erik Thielst

(1912 – 1991)

Filmfotograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En fin forretning 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Sikkerhed i luften 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Sjællands sanger 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Skabt af danske Hænder 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
84 Petersen 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
En dag paa Hindsgavl Slot 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Betal din Skat med Glæde 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmarks skjulte reserver 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Bomber over Danmark 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.