enda

Erik Tuxen

(1902 – 1957)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olympus has Fallen 2013 VFX-supervisor U/Spillefilm
What makes them run? 1958 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Et sogn søger sammen 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
B & W Alpha 1956 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Her er mit hjem 1956 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Hvor bjergene sejler 1955 Dirigent DK/Dokumentarfilm
De fem år 1955 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Wilhelm Tell 1952 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Fireogtyve timer 1951 Dirigent DK/Spillefilm
Storstrømsbroen 1950 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Grævlingen og harerne 1950 Dirigent DK/Kort fiktion
Vejen til søen 1950 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Tyske flygtninge i Danmark 1949 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Thorvaldsen 1949 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Statsradiofoniens barndom 1949 Musikalsk ledelse DK/Dokumentarfilm
Vejen mod Nord 1948 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Sjællands sanger 1948 Musikalsk ledelse DK/Dokumentarfilm
Landsbykirken 1947 Musikalsk ledelse DK/Dokumentarfilm
Skabt af danske Hænder 1947 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Dirigent U/Dokumentarfilm
To Mennesker 1945 Dirigent, B-tonemester U/Spillefilm
Ved forenede Kræfter 1942 Dirigent DK/Kort fiktion
Alle Mand paa Dæk 1942 Dirigent DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Kapelmester DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Orkester DK/Spillefilm
Ungdom og Bøger 1939 Dirigent DK/Dokumentarfilm
De tre maaske fire 1939 Orkester DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Orkester DK/Spillefilm
Alarm 1938 Arrangement DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Musiker DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Arrangement DK/Spillefilm
Danmark for Folket 1937 Dirigent DK/Kort fiktion
Inkognito 1937 Orkester DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Kapelmester DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Orkester DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Orkester DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Orkester DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Orkester DK/Spillefilm
De bør forelske Dem 1935 Orkester DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Dirigent DK/Spillefilm
Week-End 1935 Kapelmester DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Og hans orkester DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Orkester DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Orkester DK/Spillefilm
7-9-13 1934 Orkester DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Dirigent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.